Home

Agenda

30-8-2015   Startdag van het nieuwe kerkelijk jaar
9-10-2015   Wandelweekend

Welkom op de website van de

Protestantse Gemeente

Sint Pancras

 

 

Nieuws


Pannenkoekenspektakel
Het "Nacht zonder dak"-gebeuren op 29 mei werd traditiegetrouw weer geopend met een "Pannenkoekenspectakel". Dit vond dit jaar plaats in De Regenboog. Zie de foto's ervan in het foto-album van deze w..


Kerkdienst eerste Pinksterdag
De kerkdienst op de Eerste Pinksterdag, waarin ds. John Bijman voorging, kende een zeer gevarieerde inhoud. Natuurlijk was er veel aandacht voor de Heilige Geest, die Jezus voor ons achterliet. Maar d..


Sobere Maaltijd
Vanaf 25 februari vonden de Sobere Maaltijd in de 40 dagen-tijd 2015 plaats. Meteen de eerste keer namen er al over de 60 mensen aan deel. In een gezellige en gelijk ingetogen sfeer aten we van de sob..


Jeugddienst 1 feb 2015
De jeugddienst in de Witte kerk op 1 februari was een sfeervolle, druk bezochte dienst met als thema "De kostbare parel". Er waren veel kinderen - voor een groot deel de kinderen van de jeugdclubs -, ..


Kerstviering
Op Eerste Kerstdag was het thema van de feestelijke kerstdienst "Wij zijn Verderkijkers". De kinderen van de kindernevendienst speelden het kerstverhaal uit met behulp van de beamer, er was een specia..


Praise Night Kerst
Op het kerkplein van KC De Regenboog vond op 14 december een Praise Night bijeenkomst plaats. In een tent in de koude avondlucht. Er werd gezongen en hartverwarmend verteld over het kerstkind. Zie voo..

Ander nieuws


 

 

 

 

Treft u onjuiste zaken aan op deze site of mist u informatie? Laat het ons weten! Mail onze webmaster Dik Spies.

Geactualiseerd op: 30 juni 2015 om 20:26 uur.