Home

Agenda

1-5-2016   10.00 Dienst in de Witte Kerk
7-10-2016   Wandelweekend

Welkom op de website van de

Protestantse Gemeente

Sint Pancras

 

Nieuws


Jeugddienst 24 april
Op 24 april vond in De Regenboog een jeugddienst plaats met als thema : "Het stokje doorgeven. Zie de foto's in het fotoalbum en in het Picasa-album...


Italiaanse avond
Een terugblik op de Italiaanse avond Buona Sera op 15 april in de Rank! Met ongeveer 50 mensen hebben we genoten van een heerlijk 7-gangen diner (gemaakt door Erik Kroese, Karel de Boorder en Sipke Hu..


Sobere Maaltijden
Op 23 maart werd de laatste Sobere Maaltijd van de 40 dagentijd 2016 gehouden. 6 Keer kwamen zo'n 50-tal mensen samen om even de gedachten te richten op het lijden en sterven van onze Heer en op zijn ..


Jeugddienst 14 februari
Zondag 14 februari was er weer een jeugddienst in ons Kerkelijk Centrum. Op deze eerste zondag van de veertigdagentijd op weg naar Pasen hoorden we over de roeping van Jezus in de woestijn. Het them..


Nieuwjaarsduik
Op nieuwjaarsdag werd er traditioneel weer in de zee gedoken voor een goed doel, ditmaal voor nieuwe lampen in het Pancrasser jeugdhonk B3. Onder prima weersomstandigheden voor de tijd van het jaar do..


Levende Kerststal
Vrijdag 11 december werd in en rond K.C. De Regenboog voor de elfde keer de Levende Kerststal georganiseerd. Op het plein en ook in de kerk was weer van alles te doen. We zagen de stal met Jozef, Mari..

Ander nieuws

Kerkelijk Centrum vanaf 1 mei tijdelijk gesloten.

In verband met een renovatie zal de Regenboog vanaf 1 mei voor 3 maanden gesloten zijn. De zondagse diensten zullen in die periode in de Witte Kerk gehouden worden. 

 


 

 

 

 

Treft u onjuiste zaken aan op deze site of mist u informatie? Laat het ons weten! Mail onze webmaster Dik Spies.

Geactualiseerd op: 26 maart 2016 om 23:06 uur.